Seamlr skakar om arbetsmarknaden med Mojodoo

2023-11-03

Seamlr väljer att utmana sättet att hantera arbetstillfällen tillsammans med Mojodoo.

När någon har en riktigt bra idé och vill skapa en digital lösning som kan vända upp och ner på hur en marknad fungerar. Vad gör man då?

SEAMLR är ett nystartat bolag med en fantastisk idé. De vill revolutionera marknaden för hotell och restaurangindustrin och hur de bemannar med personal utifrån skiftande behov över tid. Att skapa en social plattform där arbetsgivare och personal, på ett modernt sätt, kan mötas och attraheras av varandras utbud och efterfrågan. Vi vill helt enkelt, matcha rätt person för rätt jobb, helt seamless.

Tillsammans med Mojodoo och Queenslab tar de nu fram en plattform, där en riktigt bra idé blir till verklighet. Två aktörer som är väldigt nischade och unika i sin kompetens och specialitet, där samarbete genererar en helhet som få andra har möjlighet till.

En unik kombination där fokus och expertis kompletterar hela lösningen och inte bara en del. Allt ifrån användarens magiska upplevelse med appen i telefonen, till hur dess backbone snurrar med de senaste funktionerna i molnet.

Ett samarbete i världsklass, där det bästa av två världar möts tillsammans med en riktigt bra idé.

Vill ni veta mer om hur vi gör skillnad kontakta oss gärna.

Kom igång redan idag
Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå med expertis och tjänster från Mojodoo.
fokus på verksamhetsnytta
snabbfotade och flexibla
mångårig expertis och erfarenhet

Fler spännande nyheter

se alla
Använd kraften i molnet för att utveckla er verksamhet.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det.

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.

Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent.

Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi på Mojodoo vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

Värdebaserat

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

Kontinuerligt

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare.
Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

Heltäckande

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Anpassat

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

Personligt

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

Gemensamt

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.