Mojodoo väljer digitala lösningar framför traditionell ekonomiavdelning

2023-11-08

Mojodoo väljer digitala lösningar framför traditionell ekonomiavdelning.

För att kunna fokusera mer resurser på kärnverksamheten har vi på Mojodoo valt bort en traditionell ekonomiavdelning och istället använda molnbaserade lösningar som Oxceed  för att snabbt kunna ta fram rapportunderlag med egna nyckeltal och överblicka den finansiella utvecklingen inom företaget.

Oxceed gör det väldigt lätt att visualisera hur det går för företaget och upptäcka om det är något som behöver justeras för att öka lönsamheten eller om verksamheten behöver ställas om på annat sätt för att bli effektivare.

Eftersom Oxceed är sömlöst integrerat med bokföringssystemet kan vi alltid vara säkra på att alla siffror är korrekta när ledningsgruppen samlas varje månad för att gå igenom resultatet. Det blir väldigt tydligt att se hur vi presterar när det presenteras i grafer och tabeller. Oftast gör vi genomgången direkt i verktyget eftersom det då är väldigt lätt att klicka sig vidare för att analysera detaljer när det uppstår frågor.

Vill ni läsa mer om vårt samarbete med Oxceed finns det en artikel att läsa här eller så kontaktar ni oss så pratar vi över en kaffe om hur ni kan moderniserar er ekonomifunktion.

Kom igång redan idag
Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå med expertis och tjänster från Mojodoo.
fokus på verksamhetsnytta
snabbfotade och flexibla
mångårig expertis och erfarenhet

Fler spännande nyheter

se alla
Använd kraften i molnet för att utveckla er verksamhet.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det.

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.

Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent.

Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi på Mojodoo vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

Värdebaserat

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

Kontinuerligt

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare.
Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

Heltäckande

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Anpassat

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

Personligt

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

Gemensamt

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.