IT-Högskolan tillsammans med Mojodoo skapar morgondagens talanger

2024-03-13

IT-Högskolan tillsammans med Mojodoo skapar morgondagens talanger

Vi på Mojodoo är oerhört glada över att ha deltagit i IT-Högskolans Arbetsmarknadsdag i Göteborg. Att få möjligheten att träffa och engagera oss med morgondagens talanger är något vi värdesätter enormt. För oss är det av yttersta vikt att stötta studenter i deras lärande och utveckling inom IT och tech-branschen.

Genom vår närvaro på denna dag har vi inte bara kunnat dela med oss av vårt engagemang och expertis, utan också bidra till att forma den framtida arbetsmarknaden. Som en Microsoft Partner är vi en del av deras Partner Pledge, vilket innebär att vi förbinder oss att aktivt bidra till att Sverige förbereder sig kompetensmässigt inför den fjärde industriella revolutionen.

Att täppa till kompetensbristen inom IT och tech-branschen är en av våra prioriteringar. Genom att samarbeta med IT-Högskolans studenter och ge dem insikter, möjligheter och vägledning, ser vi till att de är rustade för de utmaningar och möjligheter som den framtida arbetsmarknaden erbjuder.

Vi ser fram emot att fortsätta detta värdefulla samarbete och vara en del av studenternas resa mot en framgångsrik karriär inom IT och tech.

Kom igång redan idag
Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå med expertis och tjänster från Mojodoo.
fokus på verksamhetsnytta
snabbfotade och flexibla
mångårig expertis och erfarenhet

Fler spännande nyheter

se alla
Använd kraften i molnet för att utveckla er verksamhet.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det.

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.

Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent.

Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi på Mojodoo vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

Värdebaserat

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

Kontinuerligt

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare.
Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

Heltäckande

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Anpassat

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

Personligt

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

Gemensamt

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.