Nytt parnerskap med NetApp

2022-10-18

Mojodoo i samarbete med NetApp.

Mojodoo i samarbete med NetApp för att ytterligare maximera värdet av kundernas investeringar i Microsoft moln-ekosystem.

Som nästa steg i att alltid gå den extra milen och leverera verkligt värde till kunderna samarbetar Mojodoo nu med den starka partnern NetApp.

Med erfarenheten och kunnandet från Mojodoo och NetApps portfölj med FinOps-lösningar kan kunder nu dra nytta av skräddarsydd vägledning och proaktiva råd för att etablera en grundlig och smidig ekonomisk hantering och förvaltning av molnet. Allt för att maximera värdet av deras Microsoft moln-investering.

- För att kunna prognostisera, spåra utgifter och upprätta team-budgetar där du kan koppla moln-utgifter till affärsvärde är ett robust och pålitligt verktygsstöd helt avgörande, säger Stephan Seliger, som leder FinOps området på Mojodoo.

– På Mojodoo hittade vi den perfekta matchningen i NetApp och deras lösningar CloudCheckr och Spot för att göra det möjligt för kunder att få exakt insikt i kostnader, förmågan att upptäcka och agera på avvikelser och konstant optimera sin moln-konsumption, fortsätter Stephan.

Mojodoo tillhandahåller avancerade tjänster kring finansiell hantering av molnet anpassade till FinOps Foundations bästa praxis. Hör av dig för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera dina moln-kostnader.

Kom igång redan idag
Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå med expertis och tjänster från Mojodoo.
fokus på verksamhetsnytta
snabbfotade och flexibla
mångårig expertis och erfarenhet

Fler spännande nyheter

se alla
Använd kraften i molnet för att utveckla er verksamhet.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det.

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.

Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent.

Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi på Mojodoo vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

Värdebaserat

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

Kontinuerligt

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare.
Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

Heltäckande

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Anpassat

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

Personligt

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

Gemensamt

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.