Mojodoo värd för ett nytt FinOps event i Göteborg

2023-01-06

Mojodoo värd för ett nytt FinOps event i Göteborg

Mojodoo är åter igen stolt värd för en live-träff för den svenska FinOps gemenskapen i Göteborg.

När organisationer fortsätter att introducera molnbaserade lösningar är det viktigare än någonsin att kunna optimera sina kostnaderna för att maximera fördelarna med dessa plattformar.

Optimering av kostnader för molnet hjälper organisationer att minska onödiga utgifter, identifiera och eliminera slöseri och förhandla fram bättre priser med sina molnleverantörer. Genom att ta ett proaktivt hantera molnkostnader kan organisationer säkerställa att de får ut det mesta av sina molninvesteringar.

Oavsett om du är ett litet nystartat företag eller en stor organisation, är det avgörande att optimera dina molnkostnader för din organisations framgång.

På eventet kan ni mingla och prata med våra Certified FinOps Practitioners på Mojodoo, Johanna Löf, Stephan Seliger och Magnus Gustafsson.

Välkommen till detta personliga event i Göteborg, där du kan lyssna på fantastiska talare, träffa andra FinOps-entusiaster och våra experter.

Datum och tid:

2022-01-25, 17:00 -

Plats:

Centrala Göteborg

Registrering:

See Sverige Cloud FinOps Winter Meetup Gothenburg at FinOps Events Sverige Cloud FinOps

Kom igång redan idag
Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå med expertis och tjänster från Mojodoo.
fokus på verksamhetsnytta
snabbfotade och flexibla
mångårig expertis och erfarenhet

Fler spännande nyheter

se alla
Använd kraften i molnet för att utveckla er verksamhet.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det.

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.

Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent.

Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi på Mojodoo vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

Värdebaserat

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

Kontinuerligt

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare.
Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

Heltäckande

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Anpassat

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

Personligt

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

Gemensamt

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.