Mojodoo anordnar event med FinOps Foundation i Stockholm

2022-05-22

Mojodoo anordnar event med FinOps Foundation.

Mojodoo är värd för en live-träff för den svenska FinOps gemenskapen tillsammans med FinOps Foundation.

När molnet anammas som en naturlig del av alla moderna företag, inser organisationer också att de måste vara i kontroll och ha insikt i sina moln-kostnader. FinOps är den växande disciplinen för finansiell hantering av molnet och den kulturella förändring som gör det möjligt för organisationer att få maximalt affärsvärde genom att hjälpa ingenjörs-, finans-, teknik- och affärsteam att samarbeta kring datadrivna kostnadsbeslut.

Eftersom detta är ett viktigt och växande område inom molnteknik är vi stolta över att vara en del av att driva och vårda den svenska FinOps-gemenskapen genom att vara värd för detta IRL-evenemang i Stockholm. Se till att registrera dig och upplev fantastiska talarna från FinOps Foundation och fantastiska företag inom finans- och underhållnings-sektorn som Tink och Spotify.

Datum och tid:

2022-05-24, 15:00 - 20:00

Plats:

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9

111 51 Stockholm

Agenda:

15.00 – 15.30 Walk-in

15.30 – 16.45 The State of FinOps, Joe Daly – FinOps Foundation (stream)

16.45 – 17.00 Paus

17.00 – 17.30 FinOps – the 7 Questions you need to ask, Fredrik Wallenius – Tink

17.30 – 18.00 Lightning talk about Spotify’s and Anders’ FinOps journey, Anders Hagman – Spotify

18.00 – 18.30 Panel discussion around FinOps with the speakers and organizers (also open discussion about how to get the community meetups evolving)

18.30 – 20.00 Drinks and networking

Registrering:

https://www.meetup.com/cloud-finops-sverige/events/285368263/

Kom igång redan idag
Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå med expertis och tjänster från Mojodoo.
fokus på verksamhetsnytta
snabbfotade och flexibla
mångårig expertis och erfarenhet

Fler spännande nyheter

se alla
Använd kraften i molnet för att utveckla er verksamhet.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det.

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.

Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent.

Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi på Mojodoo vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

Värdebaserat

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

Kontinuerligt

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare.
Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

Heltäckande

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Anpassat

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

Personligt

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

Gemensamt

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.