AdaptFuture väljer Mojodoo som partner

2022-04-22

AdaptFuture väljer Mojodoo som partner för att bygga framtidens hållbara mobilitet.

En av Sveriges ledande specialister inom fordons-diagnostik och kompetensutveckling inom det elfordons-segmentet, AdaptFuture, har valt Mojodoo som ny partner för att skapa moderna och uppkopplade tjänster baserade på Microsoft Azure.

AdaptFuture är ett svenskt företag beläget mitt i hjärtat av det största mobilitets-klustret i norra Europa, specialiserat på att utveckla moderna produkter och tjänster för att möta det växande behovet av expertis och diagnostik kopplat till den accelererande globala marknaden för elfordon.

Bolagets lösningar är utvecklade för att stödja kompetens-skiftet och den anpassning som krävs inom bland annat eftermarknad för att kunna serva och underhålla fordonsindustrins nya elbils-produkter på ett säkert och effektivt sätt.

För att möta den växande efterfrågan från marknaden har AdaptFuture nu valt Mojodoo som partner för att arbeta tillsammans med Pikotera för att bygga en global och moln-baserad plattform för deras produkter och tjänster baserad på Microsofts moln-plattform Azure.

– Bilindustrins accelererande behov av ständig tillgång till den senaste kunskapen och verktygen för att hantera livscykeln av sina elbils-produkter gör att vi ligger precis rätt i tid med våra moderna och uppkopplade lösningar, säger Niclas Ericsson, VD för AdaptFuture.

– För att hålla jämna steg med de växande behoven och förväntningarna från marknaden som redan testar våra produkter är Mojodoo en avgörande partner för framgång baserat på deras kundfokus och specialistkompetens i att bygga globala och skalbara lösningar i Azure, fortsätter Niclas Ericsson.

– Det är med stolthet jag nu ser hur vår specialistkunskap inom Microsofts moln-ekosystem skapar verkligt kundvärde. Samarbetet med AdaptFuture är spännande ur ett tekniskt perspektiv där lösningarna baseras på avancerade moln-baserade funktioner i Azure som IoT, Media Streaming, och AI, men minst lika viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv där vi nu ska hjälpa till i konverteringen av fordonsindustrin till en fossilfri framtid, säger Patrik Björkdahl från Mojodoo.

Om du vill veta mer om denna framgångssaga eller de möjligheter Mojodoo kan tillföra ditt företag, var inte blyg, kontakta oss och låt oss prata.

Kom igång redan idag
Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå med expertis och tjänster från Mojodoo.
fokus på verksamhetsnytta
snabbfotade och flexibla
mångårig expertis och erfarenhet

Fler spännande nyheter

se alla
Använd kraften i molnet för att utveckla er verksamhet.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det.

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.

Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent.

Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.

Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi på Mojodoo vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

Värdebaserat

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

Kontinuerligt

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare.
Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

Heltäckande

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Anpassat

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

Personligt

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

Gemensamt

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.