Det måste gå att göra bättre än så!

Det var precis det vi bestämde oss för när vi med decenniers samlad erfarenhet av en global it-bransch valde att skapa Mojodoo.
Visst hade vi upplevt både framgång, tillväxt och nya digitala lösningar se dagens ljus. Men vi hade också sett att det ofta fanns något som skavde lite. Något som gjorde att det kanske inte alltid blev så där riktigt och långsiktigt bra för kunder som det skulle kunna bli.
Tekniken har utvecklats i en sällan skådad takt med molnet men sättet som it-branschen levererar kompetens och lösningar på har inte alltid lyckats hålla jämna steg. Nödvändig modernisering av svenska organisationer stagnerar och fastnar inte sällan i gamla affärsmodeller, med lättsålda produkter och CV's snarare än moderna, värde-drivna och anpassningsbara lösningar som skapar riktig nytta, långsiktigt.
Nytta ska vara på riktigt, nytta ska vara enkelt att förstå och nytta ska skapas snabbt och långsiktigt. Det är precis det vi gör på Mojodoo.

Viktigt för oss

Vi ska göra modernisering enkelt och trasselfritt.

Bara om vi förstår kunden på riktigt kan vi hjälpa till på riktigt.

Vår framgång smittar av sig om alla känner sig inkluderade.

Vi älskar mångfald istället för enfald.

Molnet är inte målet, det är bara verktyget.

Vi ska göra ett stort avtryck på kunderna, inte på miljön.

Styrkan sitter i varför och hur vi gör det

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av molnet.
Molnet i sig är inte det viktiga men är ett vitalt verktyg för att uppnå något annat, något som gör skillnad på riktigt. Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur företag och organisationer utvecklas framgent. Molnet kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov. Samtidigt behöver moderniseringen vara både säker, hållbar och med ett tydligt fokus på att skapa verklig nytta.
Genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, förstå våra kunders riktiga verksamhet och alltid arbeta med just deras unika behov som ledstjärna kan vi vara en drivande kraft i att accelerera moderniseringen av hela Sverige.

VÄRDEBASERAT

Det handlar alltid om er, om era behov. Vi är där för att komplettera er med teknisk expertis för att möjliggöra saker som gör riktig skillnad i er verksamhet.

ANPASSAT

Alla är olika och alla är unika. Därför har vi en skalbar och flexibel modell för att samarbeta så att vi möter just era unika behov, förmågor och prioriteringar.

KONTINUERLIGT

Förändring avstannar inte, den går bara snabbare. Därför är vår samarbetsmodell skapad för att kontinuerligt ge er tillgång till nödvändig teknisk expertis långsiktigt.

PERSONLIGT

Samarbete är personligt men får inte bli personberoende. Därför får ni alltid tillgång till ett team av specialister som arbetar sida vid sida med er organisation.

HELTÄCKANDE

Bygga nytt är enkelt men att modernisera kan vara mer komplicerat. Därför är det viktigt för oss att vi är specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

GEMENSAMT

Bäst resultat och de bästa minnena skapas alltid tillsammans. Därför tror vi på att ta alla relationer från kund och leverantör till riktiga partners.

Kontakta oss!

Vill ni prata mer om hur vi kan hjälpa er att
göra skillnad för just er verksamhet?

Ring oss på +46 (31) 231 140, skicka ett mail till contact@mojodoo.com, eller fyll i formuläret så hör vi av oss.
Namn Företag Telefon E-post Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

OM MOJODOO

Mojodoo Sweden AB är ett kund-centriskt och snabbfotat teknikföretag med expertis inom digital modernisering, transformation och riktig affärsnytta byggt på Microsofts moln-ekosystem.

Genom våra specialister hjälper vi organisationer att använda ny teknik till sin fördel för att skapa värde, fördelar och effektivitet.

KONTAKT

Drottninggatan 9
411 14 Göteborg
+46 (31) 231140

Privacy policy

Microsoft Partner Pledge

© 2023 Mojodoo Sweden AB. All Rights Reserved