Låt oss göra det enklare för er

Modernisering kan vara komplext, speciellt teknik-modernisering. Och med molnet med så många rörliga delar och en hög förändringstakt kan det ibland kännas svår att ens börja förstå, förbereda sig och få kontroll.
Men för att ni så enkelt och snabbt som möjligt ska komma igång med er modernisering och kunna dra nytta av potentialen i molnet har vi redan listat ut hur det fungerar, hur allt hänger ihop och valt att bli specialister och bäst på just det.
Vi hjälper er igång!
Möjliggör molnet
Planera inför molnet

Planera

Grunden för att maximera nytta, fördelar och besparingar samt minimera ledtid, trassel och överraskningar med molnet är skapa en riktigt bra plan.

En bra plan är inte enbart en arkitekturell och teknisk vägledningen utan innehåller även tydliga motiveringar till varför man använder molnet, vilken effekt organisationen förväntar sig samt hur man ska mäta och följa upp framgång kopplat till moderniseringen?

Tillsammans skapar vi just er unika plan och design för att stabilt möjliggöra molnet baserat på era prioriteringar, ambitioner och förutsättningar.

METODER OCH STRATEGIER

 • Cloud Adoption Framework
 • Well-Architected Framework
Etablera molnet

Etablera

Den första tekniska delen i moderniseringsresan är att etablera en stabil och säker ny målmiljö i molnet med en hög automatiseringsgrad.

Etablering av molnet är i mångt och mycket en teknisk del men innefattar även andra vitala delar som hur man bäst organisera sina resurser, hur man kontrollerar kostnader, säkerställer att organisationens kompetens är på plats samt att man kan hantera molnet med efterlevnad och säkerhet.

Vi skapar den tillsammans med de plattformsresurser som krävs för att stödja er unika applikationsportfölj och moderniseringsambitioner.

METODER OCH STRATEGIER

 • Cloud Adoption Framework
 • Well-Architected Framework
 • Azure Landing Zones
 • Infrastructure as Code
 • Kubernetes

Med bra partners skapar vi ännu mer nytta...

Migrera till molnet

Migrera

När er nya målmiljö är på plats börjar det spännande arbetet med att modernisera och flytta er infrastruktur och applikationer till molnet.

I denna fas i molnresan dikterar drivkrafterna hos er samt de tekniska förutsättningarna vad planen blir för varje system och applikation. Vissa system och funktioner kan gå att flytta till molnet som dom är och direkt skapa fördelar, medans andra kräver mer eller mindre justeringar för att det långsiktigt ska bli effektivt.

Vi hjälper er att göra detta på ett kontrollerat och säkert sätt baserat på långa erfarenhet och alltid kopplat till de prioriteringar och mål ni satt upp.

METODER OCH STRATEGIER

 • Re-host
 • Re-architect
 • Re-factor
 • Re-build
 • Re-place
Förvalta molnet

Hantera

Förvalta låter kanske gammaldags, men även i molnet behövs det, men på ett modernt och automatiserat sätt som hålla jämna steg med utvecklingen.

Molnet är en katalysator i att möjliggöra nytt verksamhetsvärde, men det kommer bli svårt att åstadkomma om ni inte har en långsiktig, kompetent och stabil drift och förvaltning på plats för att hantera alla de förmågor och resurser ni använder i molnet.

Med Mojodoo får ni en partner som kontinuerligt hanterar er molnplattform så att ni kan fokusera på att skapa mer nytta och innovation istället.

METODER OCH STRATEGIER

 • CloudOps
 • DevOps
 • FinOps
 • Azure Engineering

Kontakta oss!

Vill ni prata mer om hur vi kan hjälpa er att
göra skillnad för just er verksamhet?

Ring oss på +46 (31) 231 140, skicka ett mail till contact@mojodoo.com, eller fyll i formuläret så hör vi av oss.
Namn Företag Telefon E-post Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

OM MOJODOO

Mojodoo Sweden AB är ett kund-centriskt och snabbfotat teknikföretag med expertis inom digital modernisering, transformation och riktig affärsnytta byggt på Microsofts moln-ekosystem.

Genom våra specialister hjälper vi organisationer att använda ny teknik till sin fördel för att skapa värde, fördelar och effektivitet.

KONTAKT

Drottninggatan 9
411 14 Göteborg
+46 (31) 231140

Privacy policy

Microsoft Partner Pledge

© 2023 Mojodoo Sweden AB. All Rights Reserved