Azure Cloud Engineer

Vill du vara med och modernisera Sverige?

Målet med det vi på Mojodoo gör varje dag är att hjälpa svenska företag och organisationer att modernisera sig digitalt, med hjälp av Microsofts molnekosystem. Molnet i sig är inte det viktiga men det kommer vara en helt avgörande del i hur vi kan möta framtida utmaningar och behov inom svenska företag och organisationer.

Vi vet att molnet har en enorm teknisk potential som kan revolutionera hur organisationer utvecklas framgent, därför lever vi efter mottot "Vi moderniserar Sverige" och skapar skräddarsydda lösningar som passar våra kunders unika behov.

Hos oss är du aldrig ensam

Tillsammans är vi en härlig blandning av profiler, med olika bakgrund och erfarenheter som utvecklar både varandra och våra kunder i att bygga magiska lösningar baserat på Microsoft Azure, Microsoft 365 och Power Platform. Vi står upp för varandra och vårt samarbete gör oss starkare. Din framtid och utveckling är lika viktig som våra kunders framgång.

En magisk möjlighet för dig

Nu söker vi fler likasinnade specialister som älskar teknik och verksamhetsnytta lika mycket som vi gör. Vi letar nu efter en Azure Cloud Engineer att ansluta till vårt växande team. Du kommer att arbeta i en snabbrörlig miljö där du kommer att samarbeta med briljanta hjärnorna inom området och bidra till utvecklingen av våra kunders molnresa med din expertis.

Om rollen

Som Azure Cloud Engineer ansluter du till ett dynamiska specialistteam där du i din roll kommer vara en av hjärnorna bakom utveckling, implementering och optimeringen av molnlösningar för våra kunder. Du kommer att vara en nyckelspelare i att driva innovation och skapa verksamhetsnytta genom att tillhandahålla tekniska lösningar som är skräddarsydda efter våra kunders behov.

Att modernisera kan vara komplext. Därför är vi specialister på både teknisk dåtid, nutid och framtid.

Som en del i teamet förväntar vi oss att du är en kreativ problemlösare med en ambition att leverera överlägsna resultat. Din förmåga att kommunicera tekniska koncept på ett begripligt sätt kommer att vara avgörande när du samarbetar med våra kunder och teammedlemmar. Vi söker en individ som trivs i en snabbrörlig miljö och som är redo att anta utmaningar med ett leende på läpparna.

Vi tycker att nytta ska vara på riktigt, enkelt att förstå och skapas snabbt men långsiktigt, därför är det viktigt att du är nyfiken och kreativ så att vi kan erbjuda riktigt moderna och innovativa lösningar för våra kunder.

Vem vi tror du är

 • Vi tror att du har spenderat några år i konsult-världen och vet hur du jonglerar med olika kund-projekt samtidigt som du behåller ditt coola och lugna jag.
 • Med fokus och entusiasm har du har specialiserat dig på Microsofts teknikstack och det hybrida molnet.
 • Du har hands-on erfarenhet av infrastruktur och lösningar i Microsoft Azure och har arbetat med Infrastructure as Code, till exempel Bicep  eller Terraform.
 • Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med container-lösningar såsom Azure Container Apps (ACA) och Azure Kubernetes Service (AKS).
 • Du har erfarenhet av migrering från on-prem till Microsoft Azure med tillhörande automatisering och optimering av plattformen.
 • Du är van vid att arbeta och stötta utvecklingsteam med utrullningar och CI/CD-pipelines och har erfarenhet av PowerShell och versionskontroll via Azure DevOps eller GiHub.
 • Du är kommunikativ och kan presentera, visualisera och förklara komplexa tekniska scenarier för både tekniska och icke-tekniska personer.
 • Du är en positiv person av naturen som gillar det du gör och som prioriterar teamwork och samarbete framför allt annat.
 • Dina ambitioner att fortsätta utvecklas är höga och du vill dela med dig av din erfarenhet till andra, både kunder och kollegor.
 • Du bor i Göteborg eller i närområdet och gillar att träffa dina kollegor för att skapa magi tillsammans.

Ett extra plus är om du har erfarenhet av

 • Nätverk, brandväggar och andra nätverkslösningar.
 • Data och analyslösningar som Azure CosmosDB. Microsoft Fabric. Power BI eller Azure Data Factory.
 • Andra publika molntjänster som AWS eller GCP.
 • Microsoft Copilot för Azure.

Vad vi erbjuder

 • Ett team av likasinnade specialister som inte bara delar din passion för teknik, utan också att utveckla varandra som team.
 • Flexibilitet, frihet i en inkluderande och varm företagskultur där vi bryr oss om varandra på riktigt, både på och utanför arbetsplatsen.
 • En chans att jobba med det senaste inom Microsofts molnekosystem.
 • Projekt och kunduppdrag som gör att du inte bara utvecklar våra kunders verksamhet utan även din egen karriär och framtid.

Är du redo att göra en verklig skillnad och ta din karriär till nya höjder? Hos oss på Mojodoo får du möjlighet att vara en del av ett passionerat team som drivs av innovation och strävar efter att skapa verkligt värde för våra kunder. Med spännande projekt, en kreativ arbetsmiljö får du möjligheten att utvecklas både professionellt och personligt så det här är en chans du inte vill missa!

Skicka in din ansökan redan idag och låt oss skapa en magisk framtid. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på Mojodoo.

Ansök redan idag
Skicka in din ansökan för att se om du blir en av våra nya magiska experter inom Microsoft Cloud.
Tack för din ansökan!
Ojojoj...något blev knas nu :(

Våra ledstjärnor

Nytta ska vara på riktigt, nytta ska vara enkelt att förstå och nytta ska skapas snabbt och långsiktigt. Det är precis det vi gör på Mojodoo.
1.

Verksamhetsnytta

Molnet är inte målet, det är bara verktyget.
2.

Förenkla

Vi ska göra digital modernisering enkelt och trasselfritt för alla vi arbetar med.
3.

Insikter

Bara om vi förstår våra kunders behov på riktigt kan vi också hjälpa till på riktigt.
4.

Inkluderande

Vår framgång smittar av sig om alla känner sig inkluderade.
5.

Mångfald

Vi älskar mångfald istället för enfald.
6.

Hållbart

Vi ska göra ett stort avtryck på våra kunderna, inte på miljön.